‘Lucille Werner praat over Catherine-achtige show’

Foto: TROSLucille Werner is met SBS 6 in gesprek over een programma zoals Catherine, de vroegere talkshow van Catherine Keyl over human interest-onderwerpen. Dat schrijft het AD vandaag. Het AD maakte eerder deze week al bekend dat SBS 6 in gesprek is over de terugkeer van haar succesvolle spelshow Lingo. Maar ze praat dus ook over een show als die van Keyl. “Zij voerde toen, in de traditie van Oprah Winfrey, gesprekken met gewone mensen over buitengewone en persoonlijke onderwerpen.”

Zelf wil SBS nog helemaal niets kwijt over de gesprekken met Werner. “We maken niet bekend met wie we achter de schermen wel of niet in gesprek zijn en waarover“, aldus een woordvoerder. “Pas als we echt iets gaan uitzenden, dan maken we dat zo snel mogelijk bekend.

SBS 6 is druk bezig met het vernieuwen van de zender. Recentelijk bond de zender ook Irene Moors en Nick & Simon aan zich.

Catherine was jarenlang dagelijks in de namiddag te zien op RTL 4. Lingo werd jarenlang in de vooravond uitgezonden op NPO 1.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen