Carlo Boszhard gaf tips voor Thuis Op Zondag

Foto: Nick van OrmondtKim-Lian van der Meij heeft van Carlo Boszhard tips gekregen voor haar praatprogramma Thuis Op Zondag, dat ruim een week geleden voorlopig voor het laatst te zien was op SBS 6. Dat vertelde de presentatrice zondag in Carlo’s TV Café, de show van Boszhard die deels recht tegenover Thuis Op Zondag stond. Van der Meij en Boszhard hebben hun tv-strijd niet ervaren als iets negatiefs. “We hebben heel leuk contact met elkaar gehad over de zondag. We belden elkaar“, aldus Boszhard.

Daar sluit Van der Meij zich bij aan. “Carlo was één van de eersten die een berichtje stuurde van ‘ok zit te kijken’ bij de eerste uitzending. Hij zei: ‘Zet hem op schat’ en twee duimpjes omhoog.

Hoewel het niet terug te zien was op tv, zegt de presentatrice veel aan Boszhards tips te hebben gehad. “Gaandeweg heb ik Carlo ook wel af en toe gebeld van: ‘Goh, wat vind je er eigenlijk van en heb je nog tips en tricks?’ Hij zei vooral dat ik in mezelf moet blijven geloven en Kim-Lian moet blijven.

Dat Thuis Op Zondag zijn programma Carlo & Irene: Life 4 You probeerde te imiteren, vindt Boszhard niet erg. “Ik vind Kim-Lian ontzettend leuk. Daar heb ik nooit een geheim van gemaakt. Ik vind het ook jammer dat ze niet bij RTL zit, want dan had ik heel veel dingen met haar willen doen samen. Maar het is niet zo.

Boszhard begrijpt de critici wel. “De kritiek was dat het een beetje te veel leek op Life 4 You, maar dat heb je al snel als je een jongen en meisje bij elkaar zet. Maar je hebt natuurlijk ook dezelfde kok. Dan ga je de vergelijking maken. Of ze in de aanbieding was? Dat weet ik niet, maar ze is heel goed.”

Uiteindelijk is Thuis Op Zondag inhoudelijk geflopt. Het merendeel van de afleveringen werden medegepresenteerd door Dirk Zeelenberg, terwijl hij helemaal niet kan presenteren. “Dirk is een heel leuke, gezellige man, maar dat kwam in het programma niet altijd tot zijn recht“, aldus Van der Meij.

Van der Meij verwacht dat Thuis Op Zondag terugkeert voor een tweede seizoen.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen