Viggo vindt reactie Wilders op aanslag Brussel misselijk

Foto: RTLBekende Nederlanders blijven zich massaal tegen PVV-leider Geert Wilders keren. Dit keer uit Viggo Waas zijn woede. Hij is boos om de reactie van Wilders op de dodelijke bomaanslagen in Brussel vanmorgen, waarbij vele tientallen doden zijn gevallen. “Vreselijk wat een leed. Onmiddellijk onze grenzen sluiten nu minister-president“, twittert Wilders. Verkeerd, vindt Waas. “En daar gaat Geertje weer. Zetels proberen te winnen over de lijken van net gestorven mensen!!!

Op het verwijt dat Waas zijn kop in het zand steekt, reageert hij als volgt: “Doe ik niet Ron, vind alleen dat je moet wachten met dit soort reacties.

Waas vindt zichzelf niet politiek correct. “Valt wel mee met het politiek correct zijn. Vind alleen dat je moet wachten met reacties.

Niet nu roepen, even stil zijn, dat is het enige dat ik zeg…

Volgens Vlaamse media werd er voorafgaand aan de explosies geschoten en in het Arabisch geroepen. “We moeten meteen onze grenzen sluiten en teruggekeerde Syriëgangers preventief oppakken en opsluiten. De veiligheid van Nederland gaat boven alles!“, reageert Wilders.

Het vliegveld van Brussel is ontruimd. Een groot deel van de vertrekhal is compleet vernield.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen