‘The Raft saaiste survivalprogramma ooit’

Foto: RTLTv-recensent Angela de Jong van het AD is bepaald niet onder de indruk van het RTL 5-programma The Raft. Dat laat ze vandaag weten in de krant. The Raft, waarin kandidaten moeten overleven op een vlot, begon donderdag met 328.000 kijkers. De Jong was daar één van. Het kostte haar moeite te blijven kijken. “Het mag dan zwaar zijn geweest op zee, The Raft uitzitten was ook behoorlijk afzien, moet ik zeggen. Het is zonder twijfel het saaiste survivalprogramma ooit“, zo laat ze weten.

RTL 5 levert de kijker met The Raft een ontzettend saai programma, vindt ze. “Er gebeurde hoegenaamd niks op de twee vlotten die werden gevolgd. De deelnemers hingen alleen maar zeeziek over de rand. Ik heb nog niet eerder zó veel mensen zien kotsen op tv.

Ze begrijpt bovendien niets van de kandidaten die meedoen. “Dit is gewoon de zoveelste show voor mensen die er alles voor over hebben om op tv te komen.

Die kennelijk zo verveeld zijn met hun eigen leven dat ze elke mogelijkheid aangrijpen voor een beetje vertier en avontuur. En omdat Utopia al vol zit, schreven ze zich hier maar voor in.

De onverbiddelijke AD-column van Angela de Jong kunt u lezen via Blendle.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen