LINDA.tv trekt ruim 200.000 kijkers naar Net5

Foto: RTLHet LINDA.tv-programma De Mobiel Van met gastvrouw Antoinnette Scheulderman is donderdagavond met 206.000 kijkers van start gegaan op Net5. Daarmee zette het programma 3,6 procent marktaandeel neer. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De Mobiel Van, dat nagenoeg op het zendergemiddelde van Net5 zat, was al te zien via het videoplatform van Linda de Mol. Daar is nu de lineaire televisie bij gekomen. Net als LINDA heeft Net5 een vrouwelijk karakter.

Scheulderman interviewde in de eerste aflevering op Net5 Linda de Mol zelf. Ze vertelde een uur lang alles over haar broer John, haar geliefde Jeroen en haar twee kinderen, maar ook over haar Candy Crush-obsessie, de roem, de bedreiger van haar gezin en haar moeder die aan Alzheimer lijdt.

De Mobiel Van werd uitgezonden tussen 22.00 en 23.00 uur ’s avonds, gedeeltelijk tegenover een andere talkshow, namelijk RTL Late Night van Humberto Tan.

De lead-in van De Mobiel Van was de documentaire Chimpanzee, ingesproken door Carice van Houten. Daar keken 215.000 mensen (3,4 procent) naar.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen