Kim-Lian maakt zich geen zorgen na komst Irene

Foto: AVROSBS 6 beloofde Kim-Lian van der Meij groot amusement toen ze op 1 januari 2014 overstapte van de AVRO naar de commerciële tv-zender. Ze was min of meer de opvolger van Nance Coolen, die tot 2012 jarenlang de grote shows van SBS 6 deed. Maar nu heeft SBS 6 een veel grotere vis op het gebied van amusements-tv aan de haak geslagen: Irene Moors. Toch maakt Van der Meij zich geen zorgen. “Mijn contract bij SBS loopt nog tweeënhalf jaar door“, zegt ze in de Party.

Van der Meij voelt zich niet gepasseerd door SBS 6. “In april ga ik een heel leuk spelprogramma doen, Zullen We Een Spelletje Doen, en in het najaar presenteer ik een grote amusementsshow. Leuke dingen dus in het vooruitzicht, ik heb het prima naar mijn zin bij SBS.

Daarnaast presenteert ze nog steeds het weinig bekeken Thuis Op Zondag. “Ik vind het een feestje om te doen en de kijkcijfers zijn prima.

Haar co-host Dirk Zeelenberg is inmiddels afgehaakt. “De interactie met hem vond ik op sommige momenten heel leuk, op andere momenten wat onwennig. We zijn twee totaal verschillende types en hij had geen ervaring met presenteren.

Zullen We Een Spelletje Doen is een show met Nick & Simon als teamcaptains. Moors ziet een show met Nick & Simon ook wel zitten, zegt ze vandaag in De Telegraaf. “Ik hoop op een project met Nick en Simon, die ook bij SBS zitten. Zij waren bij Life 4 you altijd zo leuk.”

Zij starten met de nieuwe show Zullen we een spelletje doen? en daar ga ik als mede-SBS’er uiteraard ook aan meedoen.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen