Eva Jinek en Humberto Tan weigeren talkshow Linda.tv

Foto: Elvin BoerEva Jinek en Humberto Tan hebben ‘nee’ gezegd tegen de uitnodiging om aan te schuiven in de talkshow De Mobiel Van, die wordt uitgezonden door LINDA.tv en vanaf vanavond ook op Net5. Dat zegt gastvrouw Antoinnette Scheulderman vandaag in het AD. BN’ers moeten in het programma hun telefoon inleveren bij Scheulderman, die er vervolgens in gaat zitten rondneuzen. “Ongeveer de helft wilde niet. Humberto Tan, Eva Jinek en Art Rooijakkers bijvoorbeeld“, aldus de presentatrice.

Deze BN’ers vonden het te ver gaan dat ze hun telefoon moesten afstaan. “Ja, ze wilden wel geïnterviewd worden, maar ‘graag zonder telefoon’. Dat is nou juist niet de bedoeling. Het viel me juist op dat bijna iedereen zo zijn toestel inleverde.”

Voor veel mensen is de telefoon ontzettend privé. Dat merkte Scheulderman ook bij een aantal BN’ers die zich wél door haar wilden laten interviewen. “Nou, bij iemand kwam tijdens het bekijken van de foto’s ineens een heel groot geslachtsdeel in beeld. Ik zeg niet bij wie.

Bij Saskia Noort kwam ze de app Tinder tegen, terwijl Joop Braakhekke ondanks zijn relatie op Grindr zit. “En Linda de Mol… die verstrekt vrienden dus gewoon hypotheken hè?!’

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen