Dennis Weening: ‘Wie is de Mol moet vernieuwen’

Foto: Nick van OrmondtDennis Weening denkt dat de makers van Wie is de Mol het programma moeten vernieuwen. Dat heeft de oud-kandidaat van de realityshow gezegd op 100% NL. Weening denkt dat de makers van Wie is de Mol een voorbeeld moeten nemen aan zijn programma Expeditie Robinson. “Wat we bij Expeditie Robinson doen, is dat we het elk jaar anders doen en je als kijker niet weet wat je kunt verwachten met nieuwe opdrachten en nieuwe eilanden. Dat soort dingen“, legt de presentator van RTL 5 uit.

Zoiets moet Wie is de Mol ook doen, adviseert Weening. “Ik denk dat je met Wie is de Mol ook wat moet verzinnen dat het toch weer wat anders is. Je moet mensen blijven verrassen.”

Wie is de Mol is negatief in het nieuws, omdat het voor veel kijkers door een overduidelijke hint al sinds de tweede aflevering duidelijk was dat Klaas van Kruistum de Mol was. “Deze Mol was inderdaad overduidelijk“, vindt ook Weening.

Er moet iets op verzonnen worden om dit in de toekomst te voorkomen, aldus Weening. “Misschien moet je met twee mollen gaan werken of zoiets. Er zijn toch wel dingen te bedenken.”

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen