SBS 6 vult kwart van de avonden in maart met voetbal

SBS 6 ziet een mooie maartmaand tegemoet. Het tv-station kan volgende maand ruim een kwart van alle avonden vullen met topvoetbal. Dat heeft de zender laten weten. SBS 6 verwacht in maart veel kijkers én advertentie-inkomsten te behalen. “De kijker kan in maart bij SBS 6 op maar liefst acht avonden live topwedstrijden volgen van volkssport nummer 1: voetbal“, aldus een woordvoerder van de zender. “De maand start met de twee halve finales van de KNVB Beker.”

De amateurs van VVSB zijn al heel ver gekomen in het toernooi en nemen het op woensdag 2 maart op tegen FC Utrecht. De dag daarna speelt Feyenoord thuis in de Kuip om een finaleplaats tegen AZ.

Daarna, op 8, 9, 15 en 16 maart, vinden de returns van de achtste finales van de Champions League plaats, waarbij PSV op dinsdag 15 maart in actie komt.

De voetbalmaand wordt afgesloten met twee oefenwedstrijden van het Nederlands elftal. Op vrijdag 25 maart voetbalt de selectie van bondscoach Danny Blind in de Amsterdam ArenA tegen Frankrijk, vier dagen later komt ‘Oranje’ op Wembley uit tegen het nationale team van Engeland.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen