‘RTL 5 vraagt lelijke vrouw om naaktfilmpje’

De kandidatenwerving van de RTL5-show Lelijke Eendjes met Lieke van Lexmond lijkt niet altijd respectvol te verlopen. ‘Lelijke’ mensen die zich via RTL willen laten verbouwen moeten volledig met de billen bloot, maar één van de mensen die zich opgaf is op een nogal botte manier afgewezen. Dat meldt GeenStijl, dat zich baseert op een klacht die mevrouw Carina op internet heeft geplaatst. Carina gaf zich op en stuurde wat foto’s van haar uiterlijk op. Ook moest ze ‘een filmpje maken in m’n blootje’.

Ondanks dat Carina volledig met de billen bloot ging, werd ze afgewezen door RTL 5. “Het was toch een te moeilijke operatie. Paste niet in het programma en zou dan ook nog naar het ziekenhuis moeten voor de operatie want durven ze bij Velthuis Kliniek niet aan en dat was geen reclame voor hen“, aldus Carina.

Velthuis Kliniek is de sponsor van Lelijke Eendjes. Carina: “Dus waar gaat het uiteindelijk om? Om de kijkcijfers en reclame voor de kliniek. Hoezo onmenselijk?

Carina is teleurgesteld. “Velthuis Kliniek zou nog wel contact met me opnemen om het een en ander uit te leggen, maar nooit niks meer van gehoord. Heb zelf nog een stuk of vijf keer geprobeerd contact op te nemen, maar werd telkens afgepoeierd met: ‘Ze nemen nog contact met u op.’ Nou niet dus.

GeenStijl vindt het een schande. “Tot zover de zorgplicht van RTL, wij raden verward Nederland aan voortaan gewoon maar weer een bezoekje bij de huisarts te plannen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen