Nicolette van Dam uit de gratie bij RTL

Foto: RTLRTL 4 haalt Nicolette van Dam van het tv-programma RTL Woonmagazine af. Dat betekent dat ze geen programma’s meer heeft bij RTL. En die krijgt ze voorlopig ook niet. Dat meldt RTL Boulevard. Van Dam heeft geen vast contract bij RTL en presentatrices die dat wel hebben krijgen voorrang. Er wordt volgens RTL wel gezocht naar een geschikt programma voor Van Dam, maar dat kreeg coryfee Irene Moors ook te horen totdat ze na maanden wachten maar besloot op te stappen.

De presentatrice vindt het jammer dat RTL niets meer voor haar heeft, aldus haar management. “Dat vindt ze heel jammer, maar het is even niet anders. Er zijn wel gesprekken over nieuwe programma’s.

Maar Nicolette is druk genoeg met haar werk voor de Postcodeloterij en het werk in Brasserie Van Dam, dus ze zit zeker niet stil.”

RTL Boulevard-ster Albert Verlinde vindt het ook jammer. “Ze heeft een oproepcontract en voorlopig hebben ze geen programma laat bij haar past, maar laten we hopen dat er iets wordt gevonden wat wel bij haar past.

RTL Woonmagazine werd vorig seizoen nog gepresenteerd door Nance Coolen, Nicolette van Dam en Froukje de Both. Dat gaat Nance nu alleen doen, omdat dat een hoop geld scheelt.

Van Dam krijgt regelmatig kritiek op haar stemgeluid, dat zeer kinderachtig zou zijn. Deze week was de presentatrice toevallig in het nieuws, omdat ze haar kinderen in levensgevaar bracht.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen