Jan Slagter ontkent relatie met Lilian Marijnissen

Foto: MAXNa volop bespot te zijn in de media door onder anderen de mannen van Voetbal Inside en woensdagavond zelfs Mark Rutte, maakt Omroep MAX-baas Jan Slagter een einde aan alle geruchten: hij heeft géén relatie met de 31 jaar jongere Lilian Marijnissen. Dat melden ze in een verklaring aan het AD. “Nadat wij inmiddels dagenlang geconfronteerd worden met verhalen in de media over ons (vermeende) privéleven, voelen wij ons genoodzaakt hier nu op te reageren“, vertellen ze.

Lange tijd weigerden Slagter en Marijnissen iets te zeggen in de media. “Omdat wij van mening zijn dat een privéleven ook privé mag zijn. En het niet nodig en niet passend is om op roddels, gebaseerd op enkel anonieme ‘bronnen’, aangaande je privéleven te reageren.”

Echter, op dit moment worden ook mensen in onze directe omgeving continu geraakt door deze berichtgeving en dat vinden we onjuist. Wij geven daarom enkel om deze reden nu tóch een verklaring.”

Wij kunnen het zowel op maatschappelijk als persoonlijk vlak goed met elkaar vinden en ervaren een goede vriendschap. Dit betekent echter niet dat er sprake is van een relatie.

De verhalen zijn op niets gebaseerd, aldus Slagter en Marijnissen. “Het raakt ons dan ook dat een en ander op basis van anonieme ‘bronnen’ opgeschreven wordt en dat vervolgens mensen in onze directe persoonlijke omgeving hiermee geconfronteerd blijven worden.”

Wij vinden het heel vervelend dat een en ander op deze manier in de media is verschenen en ook maar blijft verschijnen. Op verdere speculaties, vragen en insinuaties zullen wij dan ook niet meer reageren. We hopen dat een ieder hier begrip voor heeft en ons, en onze directe omgeving, rust wil gunnen aangaande privé zaken.

Klik hier voor alle artikelen over Jan Slagter.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen