Glennis, Trijntje en Waylon in RTL 4’s It Takes 2

Glennis Grace, Trijntje Oosterhuis en Waylon zijn de drie professionale zangers die meedoen aan het nieuwe RTL 4-programma It Takes 2. Dat maakte het drietal zondagavond bekend in Carlo’s TV Café. In deze duetten-zangcompetitie worden negen bekende Nederlanders zónder zangervaring gelinkt aan één van deze drie professionele zangers, met als doel om het ultieme duo te vormen. In de eerste aflevering selecteert elke prof drie BN’ers waarmee ze de strijd aandurven.

De ‘profs’ zingen duetten met hun BN’ers, maar soms kan ook een gastzanger deze rol op zich nemen. Elke week eindigt het zangavontuur voor één van de BN’ers. “Zodra een ‘prof’ geen BN’er meer over heeft, ligt deze uit de wedstrijd“, aldus RTL.

In de finale zijn alle ogen gericht op de vier laatste BN’ers, die nog één keer goed laten horen hoeveel noten zij op hun zang hebben. “Wie vormt met zijn of haar ‘prof’ het gouden duo en mag zich voortaan, naast sporter, acteur, cabaretier of presentator, ook zanger noemen?

Chantal Janzen en Gordon presenteren It Takes 2. De driekoppige jury bestaat uit Angela Groothuizen, Roel van Velzen en John Ewbank.

De eerste aflevering is op zaterdag 12 maart tussen 20.00 en 21.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen