‘Dirk en Kim net zo chemieloos als Chantal en Martijn’

Dirk Zeelenberg en Kim-Lian van der Meij zijn hét bewijs dat een sterke chemie onmisbaar is bij tv-duo’s. Maar ze zijn lang niet de eersten waarbij het fout is gegaan. Een vergelijkbaar geval is Chantal Janzen en Martijn Krabbé, zegt Telegraaf-gezicht Mariët van Oosterwijk op Privé TV. “De chemie tussen hen was echt nul. Toen ik erover schreef, had ik direct RTL aan de lijn. Písnijdig. Ik dacht: tja, had ze even laten proefdraaien. De chemie is er gewoon niet. Chemie is dus heel erg belangrijk.

Chantal en Martijn waren in 2005 één seizoen lang een tv-duo. “Ik weet nog dat Chantal Janzen en Martijn Krabbé de derde Idols gingen doen. Toen ik dat zag, dacht ik: o wat érg!

Ze stonden op de foto naast elkaar, maar er leek wel tien meter tussen te zitten. Zij keek naar links en hij keek naar rechts.

Zeelenberg is opgestapt bij Thuis Op Zondag. En dat lag niet alleen aan een gebrek aan chemie, maar ook aan een gebrek aan presentatietalent. “Schoenmaker blijf bij je leest“, adviseert Van Oosterwijk hem.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen