SBS-baas Peter Lubbers niet blij met Chantal Janzen

Foto: RTLPeter Lubbers, de tv-directeur van SBS, vindt het niet leuk dat Chantal Janzen voor Chantal Blijft Slapen ‘inbrak’ in zijn kantoor. Dat heeft de presentatrice verklapt bij Linda.TV. Janzen bleef een nacht slapen bij SBS 6-presentatrice Bridget Maasland en ging op een avond met haar mee naar het SBS-kantoor voor de opnames van Shownieuws. “Ik wilde toen ’inbreken’ bij het SBS-kantoor van Peter Lubbers. Toen ben ik daar eigenlijk gewoon binnengelaten. Hij was daar helemaal niet blij mee.

Toen ze eenmaal werd binnengelaten in het kantoor, hing Janzen talloze post-its op met daarop ‘Meer Bridget op tv’. “Ik had daar posters geplakt van ‘Bridget moet meer op tv’, maar het is natuurlijk zijn kantoor. Dat is eigenlijk heel stom ook. Het is niet fijn als daar vreemden binnenkomen.”

De man van Janzen vond juist dat ze niet ver genoeg ging. “Mijn man zegt juist: ‘Ja, je had eigenlijk zijn computer moeten openen en Erland moeten bellen en bijvoorbeeld zeggen dat ze op zaterdag Uri Geller doen.’ Hij is altijd een stap verder. Wat dat betreft is het wel heel leuk om daarover te sparren.”

In een andere aflevering sliep Janzen bij haar ex Johnny de Mol. “Ik zat er zelf ook niet heel erg om te springen. Toen ik hoorde dat hij ‘ja’ had gezegd, dacht ik: dat is wel heel intiem.”

Als dingen op tv komen, kun je er wel dingen uit laten, maar je moet er wel heel erg op letten. Dat is vermoeiend. Toen Johnny ‘ja’ zei, dacht ik: hier heeft eigenlijk niemand mee te maken.”

Lees ook: Chantal Janzen wil méér Bridget Maasland op SBS 6 (november 2015)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen