RTL 4 blaast Just The Two Of Us nieuw leven in

Foto: MAXHet nieuwe RTL 4-programma van Chantal Janzen en Gordon, waarvan tot nu toe alleen de titel It Takes 2 bekend was, is een variant op de BN’er-show Just The Two Of Us die in 2007 werd uitgezonden op de toenmalige tv-zender Tien. Dat blijkt uit een aankondiging van RTL. In Just The Two Of Us werden BN’ers gekoppeld aan een Nederlandse zanger of zangeres, waarna deze koppels de strijd met elkaar aan gingen. RTL 4 gaat vanaf 12 maart precies hetzelfde doen.

Gordon is net als toen de presentator van de show, hoewel in de nieuwe editie niet Linda de Mol, maar dus Chantal Janzen aan zijn zijde staat.

Met Just The Two Of Us hoopte Tien, de toenmalige tv-zender van John de Mol, topcijfers te behalen. In 2007 kwam óók SBS 6 met een show waarin BN’ers werden omgeschoold tot popsterren: So You Wannabe A Popstar. Uiteindelijk trok de finale van de Tien-show een half miljoen kijkers en die van SBS 6 1,2 miljoen.

RTL 4 hoopt uiteraard op hogere kijkcijfers voor It Takes 2. “In het spectaculaire muziekprogramma nemen bekende Nederlanders het tegen elkaar op en laten een totaal andere kant van zichzelf zien. Het Nederlandse publiek kent deze BN’ers als presentator, acteur of topsporter, maar weet niet dat zij nog veel meer in hun mars hebben.

Ze vormen duo’s met gevestigde namen uit de muziekwereld. “Wie weet zich staande te houden in de muzikale strijd en gaat er met de eer vandoor?

Een nieuw presentatieduo, negen bekende Nederlanders, drie toppers uit de muziekwereld en een jury bestaande uit echte kenners: dat belooft een swingend begin van de zaterdagavond te worden!

Het zevendelige It Takes 2 begint op zaterdag 12 maart om 20.00 uur.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen