RTL 4 blaast Just The Two Of Us nieuw leven in

Geplaatst op Wed 27 Jan 2016 om 10:49

Foto: MAXHet nieuwe RTL 4-programma van Chantal Janzen en Gordon, waarvan tot nu toe alleen de titel It Takes 2 bekend was, is een variant op de BN’er-show Just The Two Of Us die in 2007 werd uitgezonden op de toenmalige tv-zender Tien. Dat blijkt uit een aankondiging van RTL. In Just The Two Of Us werden BN’ers gekoppeld aan een Nederlandse zanger of zangeres, waarna deze koppels de strijd met elkaar aan gingen. RTL 4 gaat vanaf 12 maart precies hetzelfde doen.

Gordon is net als toen de presentator van de show, hoewel in de nieuwe editie niet Linda de Mol, maar dus Chantal Janzen aan zijn zijde staat.

Met Just The Two Of Us hoopte Tien, de toenmalige tv-zender van John de Mol, topcijfers te behalen. In 2007 kwam óók SBS 6 met een show waarin BN’ers werden omgeschoold tot popsterren: So You Wannabe A Popstar. Uiteindelijk trok de finale van de Tien-show een half miljoen kijkers en die van SBS 6 1,2 miljoen.

RTL 4 hoopt uiteraard op hogere kijkcijfers voor It Takes 2. “In het spectaculaire muziekprogramma nemen bekende Nederlanders het tegen elkaar op en laten een totaal andere kant van zichzelf zien. Het Nederlandse publiek kent deze BN’ers als presentator, acteur of topsporter, maar weet niet dat zij nog veel meer in hun mars hebben.

Ze vormen duo’s met gevestigde namen uit de muziekwereld. “Wie weet zich staande te houden in de muzikale strijd en gaat er met de eer vandoor?

Een nieuw presentatieduo, negen bekende Nederlanders, drie toppers uit de muziekwereld en een jury bestaande uit echte kenners: dat belooft een swingend begin van de zaterdagavond te worden!

Het zevendelige It Takes 2 begint op zaterdag 12 maart om 20.00 uur.
11 Reacties op “RTL 4 blaast Just The Two Of Us nieuw leven in”


 1. John

  Waardeloos SHOW, ik hoop dat het begin is voor een zeer moeilijk jaar voor RTL wordt

 2. Anonymous

  Sonja Silva was toen heel goed kippevel, in Just The Two Of Us.
  https://www.youtube.com/watch?v=GjyM1ivirf0

 3. Sannie

  Ja hoor daar gaan we weer………verzin eens iets anders dan de 485e variant op een talentenjacht

 4. Anonymous

  Heeeeel vernieuwend , dit moet wel door Linda de Mol herself bedacht zijn. Zij verzint echt de meest geweldige programma ‘ s…………Nog nooit op de Nederlandse TV geweest…………een ZANG wedstrijd …….verzin het maar……..

 5. Jaap

  Jullie zeuren over rtl dat ze met deze show komen, maar geen woord over de creativiteit van sbs, een filmavond??? Nee joh dat is vernieuwend:)))

 6. Jacob

  Als er goede BN’ers aan mee doen, kan dit een leuk programma worden. Ik vond het op TIEN en SBS ook wel een leuk programma

 7. Willem

  Copy Paste Talpa Productions!

 8. Marcel

  Wast toen, met nadruk op toen een leuke show op Talpa, met een verbluffend goede Edwin Evers, die de show ook won.
  Ik weet niet alleen niet of dit nu nog zo boeiend is in deze tijd. John de Mol gaf in RTLLN maandag nog aan dat je je nog meer zal moeten onderscheiden wil je lineare TV blijven maken waar je kijkers mee kan boeien. Dat doe je met onderscheidende content en event/liveTV. Daar lijkt me dit geen goed voorbeeld van…

 9. Marvin

  Super! ik vond dit op Talpa toen een van de leukste programma’s vroeg me al af waarom RTL het niet heeft overgenomen. Chantal en Gordon zijn ook zo leuk samen!

 10. T.E.D.

  Leuk!! Een van de beste Talpa programma’s! Gemiste kans voor SBS6 dit!

 11. A.Zijn

  Just the two of us waa destijds een erg muzikaal programma en erg vermakelijk. Ik hoop op weer een dergelijke kleinere setting.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.