Nieuwjaarsdag: cabaret op NPO 1, sprookje op RTL 4

Foto: Loe BeerensNPO 1 en RTL 4, met afstand de grootste tv-zenders van het land, bieden op deze Nieuwjaarsdag respectievelijk cabaret van Jochem Myjer en een eigen tv-film aan. Dat hebben de zenders laten weten. RTL 4 heeft van alle zenders de meest feestelijke programmering op 1 januari, vanwege de uitreiking van de hoogste PostcodeKanjer ooit. Na het moderne sprookje Prinses Op De Erwt begint een extra live-uitzending van RTL Boulevard, waarin de wijk die 43,9 miljoen euro wint wordt verrast.

Vanuit de studio van ‘RTL Boulevard’ presenteren Winston en Albert deze extra speciale uitzending en is de kijker ‘live’ bij de uitreiking. Niemand minder dan George Clooney heeft in deze uitzending ook nog een speciale wens voor de kijkers in petto.

De tv-première van de Jochem Myjer-voorstelling Even Geduld AUB op NPO 1 is een geduchte concurreren voor de RTL 4-avond. “Met een spectaculair toneelbeeld en lovende recensies werd Even Geduld Aub! een must-see voor alle fans.

NPO 2 heeft tv-hit De Slimste Mens op het programma staan, terwijl SBS 6, de één na grootste commerciële zender van het land, het jaar opent met de tv-première van de Johnny Depp-film The Lone Ranger.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen