Karin Bloemen laatste kandidaat nieuwe Maestro

Geplaatst op Mon 11 Jan 2016 om 9:09

Karin Bloemen is de laatste kandidaat van het derde seizoen van Maestro. Dat werd zondagavond bekendgemaakt tijdens de uitzending van het BankGiro Loterij Nieuwjaarsconcert. De andere kandidaten die dit jaar een poging doen het dirigentenvak onder de knie te krijgen, zijn René Froger, Aaf Brandt Corstius, Marlou van Rhijn, Leona Philippo, Daan Boom, Patrick Stoof en Ferry Doedens. De opnames van Maestro starten morgen, de uitzendingen starten zondag.

De nieuwe Maestro-kandidaten keken tijdens het nieuwjaarsconcert toe hoe oud-finalist Carlo Boszhard een groot symfonieorkest dirigeerde tijdens optredens van Ilse DeLange, OG3NE en Guus Meeuwis.

Karin Bloemen zong na haar bekendmaking als kandidaat van Maestro een duet met Guus Meeuwis, een vertaling van het nummer Vincent van Don McLean over Vincent van Gogh.

De opnames van Maestro vinden plaats in de Philharmonie in Haarlem en zijn toegankelijk voor publiek. Vorig seizoen keken elke aflevering gemiddeld 1,3 miljoen mensen naar het NPO 1-programma van AvroTros.
5 Reacties op “Karin Bloemen laatste kandidaat nieuwe Maestro”


 1. Bart

  Ah nee he, niet dat aanstellerige mens.

 2. Marco

  Oh nee, niet de beroepshysterica met haar kinderachtige verkleedpartijtjes. We weten het nu wel met haar. Voorspelbaar kijk mij eens een mal mens zijn.

 3. pascal

  Daan Boom???

 4. Wendy

  Aaf Brandt Corstius is eng.

 5. Sven

  Ik ken alleen Daan Boom zo 1-2-3 niet. Op zich wel een aardige groep.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.