Karin Bloemen laatste kandidaat nieuwe Maestro

Karin Bloemen is de laatste kandidaat van het derde seizoen van Maestro. Dat werd zondagavond bekendgemaakt tijdens de uitzending van het BankGiro Loterij Nieuwjaarsconcert. De andere kandidaten die dit jaar een poging doen het dirigentenvak onder de knie te krijgen, zijn René Froger, Aaf Brandt Corstius, Marlou van Rhijn, Leona Philippo, Daan Boom, Patrick Stoof en Ferry Doedens. De opnames van Maestro starten morgen, de uitzendingen starten zondag.

De nieuwe Maestro-kandidaten keken tijdens het nieuwjaarsconcert toe hoe oud-finalist Carlo Boszhard een groot symfonieorkest dirigeerde tijdens optredens van Ilse DeLange, OG3NE en Guus Meeuwis.

Karin Bloemen zong na haar bekendmaking als kandidaat van Maestro een duet met Guus Meeuwis, een vertaling van het nummer Vincent van Don McLean over Vincent van Gogh.

De opnames van Maestro vinden plaats in de Philharmonie in Haarlem en zijn toegankelijk voor publiek. Vorig seizoen keken elke aflevering gemiddeld 1,3 miljoen mensen naar het NPO 1-programma van AvroTros.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen