Gaat afgeslacht Zeesterren kijkers verliezen?

Zelden is een RTL 4-programma zo slecht ontvangen als Zeesterren met presentatrice Irene Moors. De vierdelige show begon vorige week met een mooie 1,1 miljoen kijkers, maar de reacties waren niet van de lucht. Na de talloze negatieve reacties van kijkers, gingen ook de tv-recensenten van het AD en De Telegraaf los op de RTL 4-show. AD-recensent Angela de Jong schreef in haar krant zelfs dat ze nu al denkt dat dit het slechtste tv-programma van heel 2016 wordt.

De Jong begrijpt niet dat RTL 4 dit op prime time durft uit te zenden. “Bij SBS 6 had ik het misschien nog begrepen. Maar dit is echt ver onder het niveau van RTL 4.

Marcel Peereboom Voller noemde het kindertelevisie voor volwassenen. “En om zonder de kinderen naar spelletjes spelende BN’ers te kijken is best een opgave, zo ondervond ik.

Het is niet ondenkbaar dat RTL 4 vanavond wordt afgestraft door de kijker en Zeesterren onder de miljoengrens duikt. De concurrentie is echter niet heel erg hevig.

Alleen NPO 1 heeft gedurende heel prime time zeer populaire programma’s op het menu staan (Radar, Spoorloos en Dokter Deen). NPO 2 zendt zijn hit De Slimste Mens uit. SBS 6 trok vorige week zo’n 400.000 kijkers met de dramaserie Zoo.

Zeesterren wordt gesponsord door Corendon.

Lees hier alle Mediacourant-artikelen over Zeesterren.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen