Bridget Maasland verruilt Shownieuws voor Net5

Bridget Maasland stopt na ruim drie jaar als presentator van Shownieuws op SBS 6. Ze gaat aan de slag voor zusterzender Net5. Dat meldt SBS vandaag. Maasland gaat diverse programma’s presenteren voor Net5, waaronder het verslag van de Oscars en de realityserie Bridget in Hollywood. “Ik heb heel veel zin om bij Net5 een aantal fantastische projecten te gaan doen. Wat ik ga doen is echt op mijn lijf geschreven en het is te gek om een bijdrage te leveren aan de nieuwe koers van Net5.

Net5-zendermanager Carter Duong verheugt zich op de samenwerking met Maasland. “Bridget is een ervaren presentatrice met flair en humor. Ze is een autoriteit op shownieuwsgebied door haar werk voor Shownieuws en daardoor geknipt voor Bridget in Hollywood.”

Ook heeft ze in het verleden al eerder verslag uitgebracht van de Oscaruitreiking. Haar veelzijdigheid en ruime ervaring zijn een prachtige toevoeging aan het vernieuwde Net5.

In Bridget In Hollywood gaat ze op bezoek bij bekende en onbekende Nederlanders die het gemaakt hebben in ‘the city of dreams’. Een uitzenddatum is nog niet bekend.

Maasland was al geruime tijd ontevreden over haar programmapakket bij SBS 6. Alléén Shownieuws vond ze te weinig uitdaging bieden. Beau van Erven Dorens dacht daar vorig jaar ook zo over en vertrok naar RTL 4.

Net5 is = deze week in een nieuw jasje gestoken. De zender bouwt aan een nieuw presentatieteam. Maasland en Arie Boomsma zijn nu dé gezichten van de zender.

Lees ook:
‘Laat Bridget de Nick & Simon-show presenteren!’ (december)
Chantal Janzen wil méér Bridget Maasland op SBS 6 (november)
SBS 6 laat Bridget opdraven voor 4 minuten televisie (juli)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen