Albert vindt Victor Mids-ontmaskeraar ‘zeikerd’

Foto: EenVandaagYoutuber RJ van Bekkum, die trucs uit de Victor Mids-show Mindf*ck onthult, is een zeikerd. Dat zei Albert Verlinde vrijdagavond in RTL Boulevard. Verlinde vindt het helemaal niet leuk dat Van Bekkum het feestje van Mids verstoort. “Het is gewoon een zeikerd. Die jongen die dat verklapt vind ik vreselijk. Aan de ene kant wil je het weten, maar aan de andere kant wil je het ook niet weten. Het is een held, onze Victor“, aldus de showkenner, die al vanaf het begin fan is van Mids.

Daphne Deckers is het met Verlinde eens. “Je wil het ook raden en het een beetje over je heen laten komen. Je moet wel een beetje de charme in stand houden. De charme is toch ook een beetje dat je het niet weet. Je weet ook niet of die uitleg wel klopt.

Peter R. de Vries juicht het YouTube-kanaal wél toe. “Ik vind het hartstikke leuk juist. Ik zit vaak naar dat soort programma’s te kijken en dan denk ik: hoe flikken ze dat nou? Dan vind ik het heel leuk dat iemand eens een keer laat zien hoe dat gaat.”

Soms wil je even in het zadel geholpen worden, dat je denkt: doen ze het zo?

Lees ook: YouTuber die Mindf*ck-trucs onthult tegengewerkt (donderdag)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen