Wendy van Dijk reageert op kritiek Anouk

Wendy van Dijk is er niet op uit om Anouk zo min mogelijk aan het woord te laten in The Voice of Holland om zo de positiviteit in het programma te bewaren. Dat vertelt de RTL 4-ster, die met haar blad Wendy strijdt tegen negativisme, in de Televizier. Anouk uitte vrijdag kritiek op Van Dijk, omdat de presentatrice haar negeerde na het optreden van kandidaat Jared. “Welnee, we zijn helemaal niet bang voor wat ze gaat zeggen. Dat wordt enorm door de media gesuggereerd en opgeblazen“, reageert ze.

Van Dijk ligt niet wakker van de ophef. “Eerlijk gezegd werkt dat alleen maar in ons voordeel. The Voice is dankzij die spanning weer iedere vrijdagavond talk of the town, maar Anouk doet gewoon waar ze voor gevraagd is.”

De presentatrice vindt Anouk helemaal niet negatief. “Anouk is Anouk, iedereen weet dat ze heel direct is, maar wel enorm veel kennis van zaken heeft en altijd eerlijk reageert. Ik vind haar ook niet negatief of overdreven kritisch.

Ze is tevreden over de nieuwe coaches Anouk en Sanne Hans. “Af en toe heeft een programma vers bloed nodig, wat mij betreft zijn ze allebei een aanwinst voor The Voice.

Lees ook: Anouk kritisch tijdens The Voice: ‘Ik word genegeerd’ (vrijdag)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen