Volkskrant uit kritiek op Heel Holland Bakt

Tv-recensent Julien Althuisius van de Volkskrant vindt het jammer dat Omroep MAX de driedelige kerstserie van Heel Holland Bakt midden in de zomer heeft opgenomen. Dat schrijft hij in de krant. De opnames volgden vlak na die van de reguliere serie. “Het resultaat was een zuinig aandoend en bevreemdend kerstprogramma in de volle zon met deelnemers die in zomerse jurkjes en luchtige overhemden taarten stonden te bakken in een decor van dennenbomen en slingers.

Althuisius denkt dat Omroep MAX ‘om budgettaire redenen’ heeft gekozen voor opnames in de zomer, maar dat doet het wintergevoel van deze winterserie geen goed, vindt hij.

Het was bovendien een beetje gek om Martine Bijl in volle glorie te zien, terwijl ze momenteel aan het herstellen is van een hersenbloeding. “Het gaf het zoetste programma op de Nederlandse televisie een wrang bijsmaakje.

Al met al was het tóch een prima programma, vindt hij. “Ondanks de amateuristische presentatie smaakte de kersteditie van Heel Holland Bakt verder als vanouds.

Lees de column van Althuisius vandaag in de Volkskrant (via Blendle).

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen