Tijdschrift Voetbal Inside scoort negatieve recensie

Foto: RTLHet nieuwe tijdschrift van de RTL 7-talkshow Voetbal Inside is een blad ter meerdere eer en glorie van presentatoren Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp. Dat schrijft mediajournalist Peter Zantingh in het NRC. Zantingh is niet onder de indruk, hoewel hij ‘hier en daar nog best een aardig stuk las’. “Het is een LINDA voor voetbalkantines. In maar liefst 14 artikelen gaat het over de makers zelf, meestal zonder de humor die het op tv draaglijk maakt“, zegt de mediakenner van de krant.

Het is één grote reclamefolder, vindt Zantingh. Zo komt het voedingsboek van Wilfred Genee in twee artikelen voorbij. “En dan volgen later ook nog zes pagina’s van Genee zelf daarover, in een schaamteloos als artikel verpakte advertentie. Inclusief een bon voor 5 euro korting.

Maar ook de nederpop-theatertour van Derksen, het boek van Wim Kieft, en Leeuwarden, waar Genee ambassadeur van is, worden aangeprezen.

Je moet een wel erg grote fan van Genee, Derksen en Gijp zijn om dit elke twee maanden te kopen.

De mannen van Voetbal Inside hebben al gereageerd op deze negatieve recensie. Derksen twijfelt aan de deskundigheid aan Zantingh en Genee meldt dat de volgende edities andere onderwerpen bestrijken.

Voetbal Inside verschijnt tweemaandelijks en kost 7 euro.

De recensie van Zantingh kunt u te lezen op de website van NRC.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen