Laura Ponticorvo noemt tv dood, maar wil wel in DDD

Mijn Vieze Vette Vervelende Verloofde-ster Laura Ponticorvo is blij dat ze een jaar geleden is begonnen als YouTube-vlogger. “Ik denk dat dit de toekomst is. De televisie is een beetje dood, terwijl online steeds populairder wordt“, zegt de realityster in een interview met weekblad Story. Tóch wil Ponticorvo graag terug op de traditionele televisie. “Van alle kanten hoor ik dat mijn naam steeds aan het programma Dance Dance Dance gelinkt wordt. Ik weet nog van niets, maar dat zou geweldig zijn.

Ponticorvo denkt dat de makers van Dance Dance Dance er slim aan zouden doen om haar te benaderen. “Eerder heb ik meegedaan aan Sterren dansen op het ijs, dus het dansen is me niet vreemd. En ik denk dat het voor het programma ook goed zou zijn, want ik heb op social media meer dan honderdduizend volgers die dan zeker zullen kijken.

Voor die honderdduizend volgers maakt Ponticorvo drie filmpjes per week. “Ik denk dat ik net op tijd ben begonnen. Nu wil iedereen op die manier aan het werk. En dan is het moeilijk om ertussen te komen.

Ik heb inmiddels genoeg volgers waardoor merken zich aan mij willen binden. Ik denk ook dat dit de toekomst is.

Het interview met Ponticorvo leest u in weekblad Story (via Blendle).

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen