Albert Verlinde: ‘Coen & Sander wél voor geld naar 538’

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga zijn wel degelijk overgestapt van 3FM naar Radio 538 voor het geld. Dat stelde Albert Verlinde dinsdagavond in RTL Boulevard na een item waarin het radioduo juist ontkent te zijn overgestapt voor het geld. Verlinde gelooft hen niet. “Natúúrlijk gaat het om het geld! Kom op, jongens, niet flauw doen. Natuurlijk maak je de overstap omdat je veel meer geld kunt verdienen“, aldus de showkenner, die opmerkt dat het duo nu bekendstaat als Poen en Sander.

Toch gelooft Verlinde best dat er ook andere redenen waren. “Aan de andere kant denk ik oprecht dat bij de Publieke Omroep veel sneller wordt gezegd dat iets niet kan omdat het te commercieel is, zoals Das Coen und Sander Fest. Als je plannen en ideeën hebt kom je aan je plafond.

Radio 538 blijft de marktleider van Nederland, bleek gisteren uit de nieuwste luistercijfers. “Daaruit blijkt dat 538 weer de absolute topzender van het land is. Op alle delen van de dag scoren ze eigenlijk goed. Het is de beste zender op dit moment. 3FM is echt aan het terugzakken. Ze raken procenten kwijt op dit moment.”

De stap om Coen en Sander binnen te halen lijkt een juiste geweest te zijn.

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen