Bonje met de Buren scoort ook in de herhaling

Het tv-programma Bonje met de Buren blijft een succes op SBS 6. Zelfs in de herhaling scoorde de realityshow maandagavond ver boven het zendergemiddelde met 879.000 kijkers en 14 procent marktaandeel. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Bonje met de Buren werd in 2014 afgedankt door RTL 4, waarna SBS 6 zijn kans greep en het programma inlijfde. Ironisch genoeg wist SBS 6 zijn grote concurrent RTL 4 vervolgens regelmatig te verslaan met Bonje met de Buren.

En ook gisteren in de herhaling wist Bonje met de Buren meer kijkers te boeien dan het gelijktijdig uitgezonden programma op RTL 4. CSI: Cyber kwam niet verder dan 617.000 kijkers en 9 procent marktaandeel.

RTL 4 stopte destijds met Bonje met de Buren, omdat de zender vond dat het programma in herhaling viel. Maar presentatoren John Williams en Natasja Froger waren teleurgesteld over de beslissing.

Inmiddels wordt Bonje met de Buren gepresenteerd door Jochem van Gelder en Patty Brard. Zij werken momenteel aan hun derde serie afleveringen.

Bonje met de Buren stond maandag direct na Dokter Tinus geprogrammeerd. Daar keken 1,2 miljoen mensen (17 procent) naar, helemaal ver boven het zendergemiddelde van SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen