Antoin Peeters onthult: ‘Ik ben een partytijger’

Foto: RTLAntoin Peeters komt als presentator van RTL Nieuws over als een keurig getrouwde burgerman van veertig jaar, maar als de lichten doven komt het beest in de nieuwslezer los. Dat onthult hij in de Vriendin. Peeters is privé heel anders dan mensen vermoeden. “Ik kan de bloemetjes zo nu en dan behoorlijk buiten zetten. De vrienden met wie ik nog steeds regelmatig ga stappen, noemen me een feestbeest. Ik kom soms helemaal versleten thuis. Zo hoort dat toch bij mannen?“, zegt hij.

Hij weigert een burgerlijk type te worden. “Wat ik veel zie bij andere stellen, is dat hun leven totaal anders wordt zodra ze kinderen krijgen. Renate en ik daarentegen zijn ons oude leventje gewoon blijven doorleven.

Dat Peeters geboren is als partytijger vindt zijn Renate geen probleem. “Renate weet dat ik het fijn vind om met mijn vrienden af te spreken. Daar doet ze ook nooit moeilijk over.”

Peeters is niet van plan om tv-kijkend Nederland zijn ware ik te laten zien, zoals NOS-ster Rik van de Westelaken wel deed door zijn deelname aan Wie is de Mol. “Hoeveel mensen mij al hebben gevraagd of ik nu ook meedoe aan zo’n soort programma! Maar voorlopig ga ik dat uit de weg.”

Ik wil me liever nog even focussen op mijn nieuwe baan“, aldus Peeters, die dit jaar Rick Nieman heeft opgevolgd bij het Half Acht Nieuws.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen