Wilbert Mutsaers stopt als zenderbaas 3FM

Wilbert Mutsaers stopt als zenderbaas van 3FM. Hij gaat begin 2016 aan de slag als directeur van concertorganisator Mojo. Dat meldt de NPO in een persbericht. Mutsaers, ook baas van Radio 6 en FunX, vindt het tijd voor een nieuwe uitdaging. “Na ruim zes jaar bij de mooiste radiozenders te hebben gewerkt, is het tijd voor een nieuw avontuur. Na de recente viering van 50 jaar 3FM en de start van een nieuwe programmering is het nu het goede moment om de stap naar MOJO te zetten.”

Ik wil alle dj’s, omroepen en medewerkers van 3FM, Radio 6 en FunX van harte bedanken voor de mooie samenwerking”, besluit hij.

NPO-bestuurder Shula Rijxman is Mutsaers dankbaar voor alles wat hij voor de radiozenders heeft gedaan. “Wilbert heeft van 3FM dé plek voor nieuw talent en nieuwe muziek gemaakt. Hij weet als geen ander de verbinding te leggen met de muziekwereld. Wij wensen hem een mooie, muzikale toekomst toe bij Mojo.

Mutsaers blijft tot eind december aan als zendermanager. Voor zijn opvolging wordt binnenkort een sollicitatieprocedure in gang gezet.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen