Wendy van Dijk ontkent alsnog: ‘Nooit cocaïne gebruikt’

Foto: Dirk-Jan van DijkWendy van Dijk heeft alsnog ontkend ooit cocaïne te hebben gebruikt. Dat was zondagavond te zien in Carlo’s TV Café. Van Dijk won in oktober een kort geding van Quote, dat het gerucht publiceerde dat ze is afgekickt van cocaïne. Ze gaf vervolgens een reactie in diverse tv-programma’s en was te gast in RTL Late Night, maar het viel critici op dat ze niet glashard ontkende ooit cocaïne te hebben gebruikt. Dat heeft ze nu alsnog gedaan: “Ik heb dat spul nog nooit aangeraakt in mijn hele leven.

Volgens de presentatrice is ze helemaal niet van het snuiven. “Het past zo niet bij me. Ik ben een gezondheidsfreak met yoga en gezonde voeding. Daar sta ik ook voor met mijn blad.

De beweringen van Quote blijven Van Dijk verbazen. “Het was bizár wat er allemaal werd gezegd en waar wij van beschuldigd werden. Mijn bek viel gewoon open. Ik dacht: ik weet niet wat ik meemaak! Ik dacht: hangen hier camera’s? Word ik in de maling genomen?

Volgens Quote is Van Dijk onder meer gezien terwijl ze snoof met Mari van de Ven en hebben zij en haar man Erland Galjaard cocaïne bij zich gehad op het vliegveld van Ibiza. Het blad heeft dit vooralsnog niet kunnen bewijzen.

Lees alle artikelen over de cocaïnerel rond Wendy van Dijk.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen