Vierde seizoen Penoza meest bekeken seizoen ooit

Het vierde seizoen van Penoza, dat zondagavond ten einde kwam op NPO 3, is het meest bekeken seizoen tot nu toe. Er keken gemiddeld 980.000 mensen naar de tien afleveringen van de serie met Monic Hendrickx. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De eerste serie van Penoza trok gemiddeld 621.000 kijkers, het tweede seizoen kwam uit op 840.000 kijkers en het derde op 948.000 kijkers. Het seizoensgemiddelde van de vierde serie afleveringen valt dus nóg iets hoger uit.

Penoza kwam met de eerste vier afleveringen van het afgelopen vierde seizoen boven de miljoengrens uit. De eerste keer dat de serie deze magische kijkcijfergrens passeerde was met de laatste aflevering van het derde seizoen.

De makers van Penoza hebben via de Twitter-pagina van de serie laten weten dat er een vijfde seizoen op komst is, maar dat heeft KRO-NCRV nog niet bevestigd.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen