SBS 9 stopt met dagelijkse film op prime time

Foto: TROSSBS 9, de jongste en minst bekeken tv-zender van de SBS-groep, stopt met het dagelijks uitzenden van een film op prime time. Dat heeft SBS bekendgemaakt. Toen SBS 9 in januari van start ging werd de kijker dagelijks een film om 20.30 uur beloofd, maar daar stopt de zender mee. In december wordt alleen op werkdagen een prime time-film uitgezonden en vanaf januari zelfs alleen nog maar van maandag tot en met donderdag. In het weekend wil de zender inspringen op de trend van binge-viewing.

Binge-viewing betekent het kijken van meerdere afleveringen van een serie achter elkaar. Dat deed men al in de tijd van dvd-boxen, maar is in de tijd van videodiensten als Netflix een echte trend geworden.

En daar springt SBS 9 op in. “Naast films ziet men vanaf januari op vrijdag, zaterdag en zondag de beste series uit binnen- en buitenland op SBS 9“, aldus de zender.

Zo trappen we in januari af met The Missing op vrijdag, Verborgen Gebreken op zaterdag en gaan we door met Once Upon a Time op zondag.

We zenden steeds meerdere afleveringen achter elkaar uit zodat de echte fans lekker kunnen bingewatchen!

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen