RTL 4-ster Ruben Nicolai poept toiletbril onder

Ruben Nicolai onthult dit weekend in De Telegraaf een zeer schandelijk moment uit zijn verleden: hij heeft een treintoilet bevuild met ontlasting en werd daarbij betrapt. “Ik heb een vieze en erg gênante blunder“, biecht de RTL 4-presentator op. Jaren geleden had Nicolai een sollicitatiegesprek. “Ik zat met mijn nette kleren aan in de trein. Ik had net een kop koffie en een sigaretje op. Dat sloeg spontaan op mijn darmen. Ik kreeg opeens hoge nood“, legt de televisiester uit.

Nicolai twijfelde om naar het treintoilet te gaan, maar ging toch overstag. “Ik dacht: om nou bij mijn sollicitatie meteen op de wc te gaan zitten, da’s ook zo wat. Dus deed ik het op dat vieze treintoiletje, hangend boven de bril.”

Dat ging niet helemaal goed. “Toen ik klaar was, zag ik dat ik niet goed had gemikt. Een puntje van mijn eh… een kabouterhoedje zeg maar, lag op de bril. In plaats dat ik het even met een stukje toiletpapier schoonmaakte, raakte ik volledig in paniek. Ik trok door en verliet het toilet.”

Toen ik de deur openmaakte, stond er tot mijn schrik een mevrouw te wachten tot het toilet vrijkwam. Ik schaamde mij zo, dat ik de rest van de reis onder een krant heb gelegen.”

Nicolai trok zaterdagavond 857.000 kijkers met 5 Tegen 5 op RTL 4.

Lees het hele interview met Ruben Nicolai in De Telegraaf (via Blendle).

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen