Patricia Paay en vriend geven groot tv-interview

Foto: RTLDe inkt van weekblad Party waarin Patricia Paay (66) vertelt dat ze absoluut geen dubbel-interview met haar nieuwe vriend Maurice Dix (24) wil geven is amper droog, of RTL 4 kondigt vandaag een tv-interview met het tweetal aan. Ze zitten zondag samen live in Carlo’s TV Café. Dat heeft het tv-station laten weten. Carlo’s TV Café is blij met de komst van de twee. “Tot nu toe hulden de twee zich in stilzwijgen, maar aanstaande zondag geven Patricia en Maurice hun eerste grote televisie-interview.

Dix en Paay ontmoetten elkaar in april en dat was liefde op het eerste gezicht. In eerste instantie wist het koppel hun relatie goed verborgen te houden, maar bij terugkomst van een liefdesvakantie op Ibiza werden de twee gespot op Schiphol.

Vanaf dat moment staan er 24 uur per dag fotografen voor de deur van Patricia en staan de bladen er vol mee“, weet RTL. “Van het grote leeftijdsverschil tot de reputatie van de familie van Maurice, niets blijft onbesproken.”

Zondag maakt het stel aan alle geruchten een einde en vertellen ze hoe verliefd ze zijn en wat de toekomst hen gaat brengen.”

Carlo Boszhard doet het interview samen met zijn co-host Frans Bauer. Ze ontvangen toevallig ook Elle Bandita, de voormalig schoondochter van Paay.

Carlo’s TV Café is zondag om 18.15 uur te zien op RTL 4.

Lees ook: Patricia wil geen tv-interview met haar nieuwe lover (maandag)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen