KPN’s nieuwe tv-dienst Play vanaf vandaag beschikbaar

KPN introduceert vandaag zijn nieuwe tv-dienst Play, dat inspeelt op het veranderende kijkgedrag. Dat heeft de tv-aanbieder vandaag laten weten. Play combineert de meest populaire live tv-zenders met een ruim on demand aanbod van films en series in een app die beschikbaar is voor iedereen met een internetverbinding. Play heeft een introductieprijs van 11,99 euro per maand en is maandelijks opzegbaar. Na grofweg een jaar gaat de abonnementsprijs omhoog naar 14,99 euro.

Frank van der Post, CCO bij KPN, benadrukt dat men steeds meer zelf wil bepalen waar en wanneer hij televisie of series kijkt. “En Play geeft je deze vrijheid. Bovendien maakt Play tv-kijken persoonlijk door altijd een interessante selectie van relevante programma’s te bieden.”

Zo geeft de app suggesties op basis van het kijkgedrag, kunnen mensen een eigen pinbord maken met programma’s, series en films en kunnen vrienden elkaar tippen over must sees”, aldus Van der Post.

Play bevat 22 lineaire tv-zenders, HBO en HBO On Demand. De app biedt naast HBO nog meer on demand content van onder andere Comedy Central, TLC, Nickelodeon, Discovery en videoclips van Xite.

Via Programma Gemist zijn uitzendingen van NPO 1,2,3 en SBS 6, Net 5 en Veronica tot 7 dagen terug te zien. Daarnaast is het mogelijk om opnames in te plannen en overal in Nederland terug te kijken wanneer dat het beste uitkomt.

Gecombineerd met een Google Chromecast kan alle content op een tv-scherm worden bekeken.

Voor meer informatie surft u naar de website van KPN Play.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen