Irene Moors wil ouder worden op tv zónder botox

Irene Moors is niet van plan om botox te gaan gebruiken, zodat ze wat langer mee kan op tv. Dat geeft de presentatrice aan in VARAgids. Moors heeft het nog nooit overwogen. “Het moet het niet als een verplichting voelen om aan je uiterlijk te sleutelen, dat je een outcast wordt als je er niks aan doet. Niet dat ik vind dat je als een dweil over straat moet, maar tegenwoordig neigt het te veel door te slaan naar de andere kant: dat je van alles moet wegspuiten om erbij te blijven horen.”

De RTL 4-presentatrice heeft er bewust voor gekozen om niets te laten doen. “Omdat ik ontzettend tevreden ben met mezelf, haha. Het kwam niet in mij op. Ik geloof niet dat ik gelukkiger zou worden als ik iets zou laten doen.

Moors denkt niet dat ze gelukkiger wordt van botox. “Ik geloof niet dat ik er als persoon van opknap. Om mijn geluk te vinden, moet ik het niet van een botoxje hebben.”

Hoewel de presentatrice al flink wat rimpels heeft, is ze niet onzeker. “Weet je wat het rare is? Op het moment dat je verval is ingetreden, zoals bij mij, ben je ineens heel zeker.

Lees het hele interview met Moors in VARAgids (via Blendle).

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen