Brigitte Nijman wil niet meedoen aan The Voice

Zangeres Brigitte Nijman (45) ziet een deelname aan The Voice of Holland om haar bekendheid te vergroten niet zitten. Dat vertelt ze in een interview met weekblad Privé. Nijman, wier officiële voornaam eigenlijk Brigit is, gruwelt al bij de gedachte. “Ik moet er niet aan denken. Stel dat niemand zijn stoeltje omdraait, vreselijk! Ik heb bewondering voor collega’s die er wel aan meedoen, maar het past totaal niet in mijn straatje. De kritiek van de jury kan ik ook wel een beetje voorspellen.”

De jury is voorspelbaar, vindt Nijman. “In mijn geval zouden ze vast en zeker zeggen dat ik een typische musicalstem heb. Dat is natuurlijk ook zo, ik ben beslist geen popzangeres en heb daar dus niets te zoeken.

Maar eh, als ik nu 25 jaar zou zijn, en niet zo veel ervaring zou hebben, had ik mezelf vast wel een keer opgegeven voor deze televisietalentenjacht.”

Bovendien heeft Nijman het druk genoeg. Ze werkt komend theaterseizoen mee aan twee producties: Jeans 25 en de Songfestival-musical Douze Points.

Het vraaggesprek met Brigitte Nijman is te lezen in weekblad Privé (via Blendle).

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen