Willibrord werkte aan tv-format voor Patricia Paay

Wilibrord Frequin heeft tot een halfjaar geleden gewerkt aan een tv-format voor Patricia Paay. Dat vertelt hij in zijn column voor Panorama. De plannen waren vergevorderd, aldus Frequin. “Een halfjaar geleden zag ik haar regelmatig. Met mijn knappe kids Barbara en Louis hadden we met Frequin Producties een tv-format bedacht voor haar, want zo’n heerlijk genot moet eigenlijk iedere avond op tv. We waren gelijk close. Het klikte. Meestal spraken we bij haar thuis af“, zo vertelt hij.

Frequin genoot van de ontmoetingen. “Eerlijk is eerlijk, als zij zo sexy uitdagend en leuk de deur opendoet, denk je maar aan één ding: Frequin, rustig! En die borsten altijd zo sprankelend in haar blouse.

Maar hij was bij haar voor een tv-programma. “Ze zou in het programma een dag en een nacht met haar gast vertoeven; spannend, spraakmakend, uitdagend. En ze zouden samen allerlei leuke dingen gaan doen. En dan de hamvraag: zou de gast bij Paay logeren of de gastenkamer nemen…”

Het is er niet van gekomen. “Patricia was heel enthousiast. Maar op het laatste moment haakte ze toch af. Vreemd, jammer, want het klikte goed.

Inmiddels heeft Frequin de verklaring gevonden. “Nu lees ik bij showbizzman nummer één Evert Santegoeds dat ze verkering heeft met een automonteur.

Jammer, aldus Frequin, maar: “Ik gun het haar van harte.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen