SBS 6 kort programma Kim-Lian van der Meij in

Familiezender SBS 6 kort het weinig bekeken tv-programma De Grote Herkansing van Kim-Lian van der Meij in. De derde aflevering duurt vanavond geen anderhalf, maar één uur. Dat heeft de tv-zender vandaag laten weten. De Grote Herkansing duurt nu van 20.30 tot 21.30 uur, waardoor de beter bekeken Jochem van Gelder-show Waarom Wachten? een half uur eerder begint. Dat betekent ook dat kijkcijferhit Hart van Nederland weer op zijn reguliere tijdstip kan uitzenden: half elf.

De Grote Herkansing begon drie weken geleden met 580.000 kijkers (9 procent) en trok een week later 382.000 kijkers (6 procent), Waarom Wachten begon met 614.000 kijkers (11 procent) en trok een week later 517.000 kijkers (9 procent).

Vorige week waren de programma’s vanwege het Champions League-voetbal niet op zender, wat betekent dat het vanavond pas tijd is voor aflevering drie.

Vooral Hart van Nederland zal van deze schemawijziging profiteren. De nieuwsrubriek is dé steunpilaar van SBS 6, maar trekt minder kijkers als het programma niet op het gebruikelijke tijdstip begint.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Moet SBS 6 waken voor een Meilandjes-overkill?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen