RTL 4 legt Johnny de Mol drie jaar langer vast

Foto: MAXJohnny de Mol blijft verbonden aan RTL. Twee jaar na zijn overstap van SBS naar RTL tekent hij een nieuw, driejarig contract bij de grootste commerciële tv-zender van het land. “Hatsaflats….in de pocket!”, aldus de presentator. RTL 4-baas Erland Galjaard is blij. “Johnny is een uitermate talentvolle presentator en een keiharde werker. Hij heeft een grote ontwikkeling doorgemaakt. Zijn authenticiteit en oprechtheid maken hem tot een uniek talent, waardoor hij heel breed inzetbaar is.”

De Mol kan veel, aldus Galjaard: “Van grote talentenjachten tot kleine intieme programma’s, waar hij mensen een helpende hand biedt of een onvergetelijke dag bezorgt, hij weet die programma’s zich als geen ander eigen te maken.

De zoon van tv-tycoon John de Mol krijgt een hoop te doen bij RTL. Zo is hij op dit moment al druk bezig met een tweede seizoen van De Wensboom en komt er ook een nieuw seizoen van Superkids.

En naast het populaire programma SynDROOM, waarmee De Mol dit jaar kans maakt op de felbegeerde Televizier-Ring, komt hij volgend seizoen ook met een nieuw tv-programma: Family Island.

In dit nieuwe RTL 4-programma gaan gezinnen naar een onbewoond eiland waar pubers en ouders op elkaars lip worden gezet met één doel: de thuissituatie herstellen. “Familie gaat namelijk boven alles”, zegt De Mol.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen