RTL 4 blij met kijkcijfersprong Dance Dance Dance

Geplaatst op ma 05 okt 2015 om 9:52

RTL 4 is buitengewoon content met de kijkcijfersprong voorwaarts die Dance Dance Dance zaterdagavond maakte. Dat laat het tv-station blijken in een persbericht. Dance Dance Dance groeide van 1,5 miljoen naar de door producent John de Mol begeerde 2 miljoen kijkers-grens, goed voor bijna 31 procent marktaandeel. “In de ‘core’ doelgroep van RTL 4, boodschappers 20-49 jaar, behaalde Dance Dance Dance een zeer hoog marktaandeel van 36,4 procent“, vult een zegsvrouw aan. 

Volgens RTL surfen veel kijkers naar RTL XL om de optredens terug te kijken. “De totale Dance Dance Dance-content op het online platform is inmiddels ruim 1,7 miljoen keer bekeken.

De teller van de Dance Dance Dance-app staat inmiddels op meer dan 100.000 downloads.

Aankomende zaterdag is de finale van Dance Dance Dance. “Achmed en Fockeline hebben een zware dobber aan hun concurrenten Pip en Pim, maar de strijd is zeker nog niet gestreden“, aldus RTL.
7 Reacties op “RTL 4 blij met kijkcijfersprong Dance Dance Dance”


 1. pascal

  nu is het wel heeeel erg duidelijk doorgestoken kaart dat DDD
  Julia is 15 en moest gewoon stoppen dus sneaky net doen alsof het spannend is

  zal me geen eens verbazen als de woede uitbarstingen van die huil Russin extra aangezet zijn (haar partner is tenslotte zendercoördinator die smult daarvan)

 2. Anoniem

  Wilde alleen maar Humberto en Sylvana zien dansen. Nu ze allebei eruit zijn is de lol eraf. Wat over is heeft geen uistraling en geen gevoel voor dans.

 3. Berendz

  Dat mensen zo’n broek durven dragen als die vent daar rechts. Als hij niet uitkijkt zetten ze heb nog langs de weg in het weekend. De vuilnisman zal het verschil niet zien.

 4. Tv man

  Terechte kijkcijfers voor deze dansschow. Knap dat John de Mol zo’n gelikte show weet neer te zetten tussen de andere reeds bestaande talentenjachten. Ik ben als kijker normaliter niet te porren voor shows als So You Think of Everybody Dance Now, maar bij Dance Dance Dance blijf ik wel kijken. 2,5 uur is echter te lang, dus tussendoor snoep ik mooi even een aflevering mee van Ik Vertrek bij de concurrent.

 5. rara

  100.000 app downloads poeh,poeh tis wat…
  Dat online tellen stelt toch niks voor? het zegt helemaal niets over het feit of ddd wel in zijn geheel bekeken wordt..hooguit aangeklikt
  Als ik John was zou ik maar niet te vroeg juichen…

 6. Marly van der velden Lover

  de winnaar is al lang bekend, de halve finale en zelfs de finale is niet eens live!

 7. aammehoela

  Ze hebben de mazzel dat het Nederlands elftal zaterdag al om 6 uur speelt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.