Paul de Leeuw gaat Adele interviewen in Londen

Paul de Leeuw mag naar de opnames van de bijzondere BBC-muziekspecial met Adele. Hij krijgt daar de gelegenheid om haar te interviewen. Dat vertelde de presentator donderdagavond in De Wereld Draait Door. Tijdes de één uur durende BBC-special Adele at the BBC met presentator Graham Norton laat Adele enkele van haar nieuwe nummers horen. “Ik ben gevraagd om te komen en ik mag haar interviewen voor de Nederlandse televisie. Het komt op NPO 3 voor een concert.

De Leeuw en Adele kennen elkaar nog van vroegere tv-opnames. “Ik ben zo blij dat ik haar weer zie na vijf jaar. Dat vind ik geweldig.”

Vijf jaar geleden zongen ze met elkaar. “Dat gaat niet meer gebeuren. Nou, ik weet het niet. Ik ga haar zondag zien en misschien mag ik haar volgende week maandag weer zien. Ik mag het concert namelijk bijwonen.”

Ik ben de gelukkigste arbeider van de hele wereld.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen