‘Onevenredig veel tv-programma’s op zondagavond’

Foto: Kastermans FotografieTv-recensent Hans Beerekamp vindt dat er op zondagavond onevenredig veel interessante tv-programma’s worden uitgezonden. Dat schrijft hij in het NRC Handelsblad. Beerekamp kan onmogelijk alles zien op deze uitzendavond. “Ook als je al het amusement en de sport zou overslaan, is het godsonmogelijk het allemaal tot je te nemen“, zegt de televisiekenner. “Voor geplaagde dagbladabonnees is de term ‘leeslast’ bedacht, maar er bestaat nu dus ook zoiets als ‘kijklast’.”

Natuurlijk kun je alles terugkijken, aldus Beerekamp. “Maar met iets meer spreiding van achtergrondinformatie over de week zou de kans dat de tv-kijker zich niet alleen door talkshows laat informeren aanzienlijk toenemen.

De tv-recensent wilde op zondag onder meer de Korea-reportage in Nieuwsuur, Boeken, Podium Witteman, Heel Holland Bakt, Zondag Met Lubach en Grensland zien.

Vaak schiet Tegenlicht erbij in – niet omdat het niet interessant zou zijn, maar omdat ik mijn handen al vol heb aan de dramaseries Zwarte Tulp en Penoza IV.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen