Jan Versteegh: ‘Prijs voor Ruud Feltkamp onterecht’

Jan Versteegh vindt het zeer onterecht dat Ruud Feltkamp vorig jaar naar huis ging met de Televizier Talent Award. Dat vertelt de BNN-presentator vandaag in het AD. Dat Feltkamp de prijs won is belachelijk, aldus Versteegh. “Ik wil niemand afbranden natuurlijk, maar ik ga het toch doen. Vorig jaar won Ruud Feltkamp. Dat is geen presentator, maar een goede acteur. Nu ben ik zelf ook nog niet zo lang op televisie, maar ik vind wel dat je meer moet hebben gedaan dan de GTST Quiz.”

Feltkamp kreeg die prijs niet vanwege zijn talent, aldus Versteegh. “Die prijs gaat niet per se om wat je kunt, maar vooral om hoeveel fans je hebt. Maar sorry Ruud, ik vond toen dat Luuk Ikink en Richard Groenendijk hem meer verdienden.

Versteegh maakt vanavond tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala kans op dezelfde prijs. Hij neemt het op tegen Arjen Lubach en Luuk Ikink.

Lubach is de gedoodverfde winnaar. En anders wordt het Luuk Ikink. Die doet het heel goed bij Humberto Tan en was vorig jaar al genomineerd. Ik denk dat Arjen en Luuk allebei 45 procent kans hebben en ik 10. Een bedankspeech neem ik dus niet mee naar Carré.”

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen