Nieuwe Paul de Leeuw-show trekt 458.000 kijkers

Foto: Lilian van RooijDe nieuwe NPO 1-show van Paul de Leeuw, Kun Je Het Al Zien, is zondag op de zeer late avond van start gegaan met 458.000 kijkers. Daarmee maakte hij het 21ste meest bekeken programma van de dag. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Het programma van De Leeuw begon pas om 23.18 uur, direct na het door 1 miljoen mensen (21 procent) bekeken Studio Voetbal. Gezien het late tijdstip, kwam de VARA-ster toch nog uit op een degelijke 18 procent marktaandeel.

Tv-recensent Hans Beerekamp van het NRC is niet enthousiast, heeft hij al laten weten op Twitter. Met zijn recensie wacht hij echter tot na de tweede aflevering. “Het is me nu nog te onduidelijk wat voor programma het gaat worden, maar Kun Je Het Al Zien is nog niet goed.

Beerekamp denkt ook niet dat het wat gaat worden. “Er zijn nieuwe programma’s waarvan je meteen ziet waar het op uit draait. Hier is dat niet zo. De oogst is gemengd van kwaliteit.

Paul de Leeuw reageert: “Nu pas kunnen we bouwen. En dat gaan we met energie doen!

De Leeuw was tot 2009 één van de grootste sterren van de NPO. Zijn zaterdagavondshow was een grote hit, tot Ik Hou Van Holland met Linda de Mol begon.

De Mol concurreerde De Leeuw letterlijk van de buis af. Sindsdien heeft De Leeuw nooit meer een grote tv-hit gehad.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen