Margreet Spijker gaat verder op prime time

Geplaatst op wo 02 sep 2015 om 12:55

Foto: Roy BeuskerMargreet Spijker is vanavond weer terug op prime time. Ze begint aan een tweede seizoen van haar eigen programma WNL Opiniemakers op NPO 2. Dat heeft de omroep laten weten. De NPO gaf WNL afgelopen zomer groen links om een tweede serie afleveringen te maken. “Onze omroep is opgericht om de brede liberaal-conservatieve stroming een stem te geven. We zijn ontzettend blij dat de NPO echt ruimte wil bieden voor opinies rechts van het midden“, zegt WNL-baas Bert Huisjes.

Columnist Jan Dijkgraaf is de eerste ‘opiniemaker’ in het nieuwe seizoen. Hij zal de discussie aanjagen en degens kruisen met prominente gasten, zoals deze week CDA-leider Sybrand Buma en FNV-topman Ton Heerts.

Het belooft een mooie uitzending te worden, aldus Spijker. “Het is heerlijk om een discussie te leiden over onderwerpen die ons allemaal aangaan. Ik hoop dat onze gasten weer vol vuur het debat aangaan.

De uitzending begint om 21.10 uur op NPO 2.
4 Reacties op “Margreet Spijker gaat verder op prime time”


 1. Anoniem

  Nog zo’n botox hoofd.

 2. Anoniem

  ‘gaf groen links’
  Ik denk toch echt ‘licht’

 3. frankjansen

  groen links…. hahaha

 4. hamp

  ze lijkt me best lekker onder de wol.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.