John Williams viert 10 jaar hulp-tv bij Rick Nieman

Foto: Nick van OrmondtDe John Williams-show Help Mijn Man Is Klusser bestaat alweer tien jaar. Een decennium later is de presentator de koning van de hulp-tv, een genre dat RTL 4 groot heeft gemaakt en nog altijd in trek is bij de kijker thuis. Williams viert het tienjarig jubileum van het genre, waar bijvoorbeeld ook Een Dubbeltje Op Zijn Kant onder valt, zondag op de bank bij Rick Nieman in WNL Op Zondag. “Daar vertelt hij over zijn tv-carrière en de populariteit van hulp-tv“, legt een woordvoerder uit.

Tien jaar na de start van Help Mijn Man Is Klusser lijkt hulp-tv overigens wel over zijn hoogtepunt heen. RTL’s tv-baas Erland Galjaard zei vorige maand te waken voor overkill van programma’s in het genre.

Galjaard vindt dat er te veel hulp-tv te zien is en wil het evenwicht herstellen met een keur aan luchtige, humoristische programma’s.

Williams zit zondag op de bank naast voormalig eurocommissaris Neelie Kroes, tv-presentator Jort Kelder en loco-burgemeester van Amsterdam Kajsa Ollongren.

WNL Op Zondag is zondag om 9.30 uur te zien op NPO 1.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen