Jan Versteegh verdient minder dan 100.000 euro

Geplaatst op Tue 08 Sep 2015 om 17:46

Jan Versteegh verdient minder dan zijn BNN-collega Filemon Wesselink, die in 2011 onthulde tussen de 8000 en 9000 euro per maand te verdienen. Dat heeft het tv-talent laten weten op Radio Veronica. Versteegh zit onder de 100.000 euro die Wesselink ongeveer krijgt. “Onder, onder, ruim onder!“, roept hij. “Wat ik verdien, daar kan ik niets over zeggen. Als de rest minder krijgt is er oorlog en als de rest meer krijgt ben ik het lachertje van de zaak. Dat moet je altijd heel stil houden.

Het tv-talent vindt het niet jammer dat hij nog geen ton verdient. “Het gaat niet om hoeveel je verdient, maar om dat je doet wat je leuk vindt. Geld is slechts een middel.”

Versteegh verwacht geen tv-miljonair te worden. “Met BNN ga ik geen miljonair worden, maar ik kan er wel de rekeningen mee betalen.

Naast zijn werk voor BNN verdient Versteegh ook aan uitstapjes als naar Expeditie Robinson. Ook was hij te zien in De Slimste Mens. “Maar aan De Slimste Mens verdien je niets.”

Ik doe verder ook niet zo veel spelletjes. Tegen het meeste zeg ik ‘nee’. Ik heb Fort Boyard niet gedaan, Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS heb ik niet gedaan en zo kan ik nog wel een hele rits opnoemen.

De NPO maakt alleen de salarissen bekend van presentatoren die meer dan de balkenendenorm verdienen.
8 Reacties op “Jan Versteegh verdient minder dan 100.000 euro”


 1. RT

  Ik mag toch hopen dat hij veel minder verdient dan 100.000. Alleen al omdat hij nauwelijks te verstaan is.

 2. klaas

  Ik heb een verhouding met hem gehad . Maar hij wou niet betalen . Kon er niet van af van zijn 20.000 gulden maandloon onzin gezeur . In de sex is hij ook al een amateurtje en toen heb ik hem maar in de kont getrapt . Wel sex maar niet betalen . Ik had hem gezeg of hij ook gratis wou babbelen voor een camera . Maar dat wou hij niet

 3. Leontien Pastoors

  Dit moet verder uitgezocht worden. Waarom verdient die vreselijke en lelijke kwal Filemon 100000 euro. Aardappelzak over die horrorkop die een gesel is voor de ogen van de kijker en stembanden eruit. Wat een griezel.Jan Versteegh moet het 100 voudige van die belachelijke Filemon verdienen.Het is een schande.

 4. Q

  Over DANCE DANCE DANCE: http://www.telegraaf.nl/t/24468302

 5. Tante Corry

  Wat een Heerlijk Wonder is hij toch. Ik ben er volstrekt zeker van dat hij eenvoudig een ton of meer zou kunnen opstrijken als hij zijn gedragen boxers met intiem aroma te koop zou aanbieden al dan niet met zichtbare sporen van plezier. Wat een Zalige en Gezegende gedachte.

 6. Lonneke

  Een schande en dat van onze belastingcenten. Hij verdient een miljoen. Een een goede zuig beurt

 7. Patricia Prüttelfotze

  Telkens als ik Jan zie krijg ik onmiddelijk last van vulverale flatulentie, het is zo’n natte klamme bende nu en er lijkt geen eind aan te komen. Wie helpt mij een schone tailleslip aan te trekken? Mijn beide armen zijn in 1991 geamputeerd na een ongeluk met de slacentrifuge dus zelf kan ik niets meer. Help! Iemand?

 8. lvs2015

  Niet te geloven. Zoveel geld die de PUBLIEKE omroep doodleuk besteedt aan dit soort lieden terwijl er in andere delen van het land mensen) met name 75+ ouderen’ creperen omdat er geen geld is voor goede nazorg en andere ouderen afgedankt worden bij bedrijven gewoon omdat er volgens zegge geen geld meer voor is. En de NPO maar klagen dat ze zo een krap budget hebben elke keer en er meer geld bij moet. Walgelijk!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.