Jan Versteegh verdient minder dan 100.000 euro

Jan Versteegh verdient minder dan zijn BNN-collega Filemon Wesselink, die in 2011 onthulde tussen de 8000 en 9000 euro per maand te verdienen. Dat heeft het tv-talent laten weten op Radio Veronica. Versteegh zit onder de 100.000 euro die Wesselink ongeveer krijgt. “Onder, onder, ruim onder!“, roept hij. “Wat ik verdien, daar kan ik niets over zeggen. Als de rest minder krijgt is er oorlog en als de rest meer krijgt ben ik het lachertje van de zaak. Dat moet je altijd heel stil houden.

Het tv-talent vindt het niet jammer dat hij nog geen ton verdient. “Het gaat niet om hoeveel je verdient, maar om dat je doet wat je leuk vindt. Geld is slechts een middel.”

Versteegh verwacht geen tv-miljonair te worden. “Met BNN ga ik geen miljonair worden, maar ik kan er wel de rekeningen mee betalen.

Naast zijn werk voor BNN verdient Versteegh ook aan uitstapjes als naar Expeditie Robinson. Ook was hij te zien in De Slimste Mens. “Maar aan De Slimste Mens verdien je niets.”

Ik doe verder ook niet zo veel spelletjes. Tegen het meeste zeg ik ‘nee’. Ik heb Fort Boyard niet gedaan, Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS heb ik niet gedaan en zo kan ik nog wel een hele rits opnoemen.

De NPO maakt alleen de salarissen bekend van presentatoren die meer dan de balkenendenorm verdienen.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen