Jan Roos: ‘Slippertje Wendy van Dijk komt nog wel uit’

Foto: RTLJan Roos blijft volhouden dat Wendy van Dijk is vreemdgegaan met Moordvrouw-collega Thijs Römer. Dat heeft hij laten weten op radiozender 100% NL. Van Dijk reageerde eerder dit jaar woest op de beschuldiging van Roos. Ze riep dat ze nog liever Roos ‘op z’n muil slaat’ dan dat ze vreemd zou gaan met Römer. “Ik heb het gehoord. Interessant. Ik ben nog niet geslagen door Wendy. Overigens lijkt dat me best wel lekker. Maar dat daar gelaten. Mij is gelukkig nog niets gebeurd.”

Nog steeds beweert Roos dat Van Dijk is vreemdgegaan. Hij baseert zich op ‘goed geïnformeerde bronnen’.

Roos: “Ik moet eerlijk zeggen: ik heb wel vaker dingen naar buiten gebracht dat mensen zeiden ‘hij wil weer aandacht’, bijvoorbeeld dat Gordon van het feestje van Linda de Mol werd gestuurd omdat hij daar met cocaïne liep te strooien. Dat is uiteindelijk gewoon allemaal bevestigd, hoor. En ooit zal ook dit wel uitkomen.

De tv-verslaggever kreeg na zijn bewering niet alleen Van Dijk op zijn dak, maar ook haar man Erland Galjaard en Römer reageerden woest.

Lees alle artikelen over de ruzie tussen Jan Roos en Wendy van Dijk.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen