Jan Kooijman loopt risico op diskwalificatie Televizier

Foto: RTLJan Kooijman wordt mogelijk gediskwalificeerd in de strijd om de Zilveren Televizier-Ster. Dat heeft Televizier-baas Jeroen de Goeij laten weten. Kooijman riep op Twitter dat mensen die op hem stemmen een figurantenrol in Bluf kunnen krijgen, maar je mag volgens de regels van Televizier geen tegenprestatie aanbieden in ruil voor stemmen. “Ik heb een enorme faux pas gemaakt, dus hier komt mijn enorme mea culpa“, reageerde de presentator in RTL Boulevard.

De presentator vindt het flauw. “Wist ik veel. Er kwamen gelijk termen als diskwalificatie. Ik werd er een beetje rebels van, ik dacht: zoek het uit. Ik heb toch de tweet weggehaald, omdat ik een goede jongen ben.”

Jeroen de Goeij: “Een notaris gaat altijd na of de procedure goed is verlopen. In de eerste periode is alles wel eerlijk verlopen. Maar ik ga er niet over, het is aan de notaris.

Overigens maakt Kooijman helemaal niet veel kans op de prijs voor beste tv-presentator van Nederland. Hij stond in de tussenstand niet eens in de top acht.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen